Deze 5 nieuwe Netflix films zijn in 2017 te zien - Vance

Nu aan het lezen

Deze 5 nieuwe Netflix films zijn in 2017 te zien

Deze 5 nieuwe Netflix films zijn in 2017 te zien

In het jaar 2016 zijn er een aantal spraakmakende Netflix-series gelanceerd en ik heb ze nog niet allemaal gezien… Bovendien is het filmaanbod aardig uitgebreid met films als Amanda Knox en Special Correspondents.

En ook in 2017 komen er een aantal mooie films bij. Hier de eerste vijf waar je al naar uit kunt gaan kijken!

1. Okja

De film ‘Okja’ gaat over een jong meisje genaamd Mija (Ahn Seo-hyun) dat alles op alles zet om te voorkomen dat haar beste vriend, een gigantisch beest genaamd Okja, ontvoerd wordt door een machtige multinational.

De film is geregisseerd door de zeer getalenteerde en creatieve filmmaker Bong Joon-ho die ook de film Snowpricer regisseerde. Wanneer de film Okja wordt gereleased, is nog niet bekend.

2. Our Souls at Night

Jane Fonda en Robert Redford vervullen de hoofdrollen in de nieuwe film ‘Our Souls At Night’ als Addie More en Louis Waters; twee weduwnaren en al jaren elkaars buren. De buren hebben nauwelijks contact, maar dat veranderd allemaal wanneer Addie contact probeert te maken met haar buurman en een band probeert op te bouwen in een poging om samen nog wat van de rest van hun leven te maken.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Kent Haruf en de releasedatum is ook van deze film nog niet bekend.

3. David Brent: Life On The Road

De Britse komiek Ricky Gervais heeft naast het schrijven en regisseren ook de hoofdrol vervult in de nieuwe film ‘David Brent: Life On The Road’. De komische mockumentary vertelt het verhaal van de eigenaardige David Brent die al zijn hele leven droomt van een leven als rockster. Maar de salesman van Lavichem, schoonmaakproducten bedrijf, heeft zijn droom nog niet opgegeven en staat op het punt om eigenhandig een tour te financieren door het Verenigd Koninkrijk.

David Brent: Life On The Road is vanaf 10 februari 2017 te zien op Netflix.

4. Mute

De futuristische thriller Mute vertelt het verhaal van barman Leo, gespeeld door de Zweedse Alexander Skarsgård, die woont in Berlijn in de nabije toekomst. Vanwege een trauma in zijn jeugd is Leo niet meer in staat op te praten en het enige lichtpuntje in zijn leven is zijn vriendin. Als zij plotseling verdwijnt, start Leo een grote zoektocht naar haar. Om zijn geliefde terug te krijgen, moet hij zich noodgedwongen onderdompelen in de onderwereld.

De releasedatum van Mute is nog niet bekend.

5. The Discovery

‘The Discovery’ vertelt een aangrijpend liefdesverhaal dat zich afspeelt op het moment waarop wetenschappelijk is vastgesteld dat het hiernamaals bestaat door de wetenschapper Doctor Thomas Harber, gespeeld door Robert Redford. Na zijn ontdekking hebben vier miljoen mensen zichzelf van het leven beroofd in een poging ‘daar’ te komen. Will (Jason Segel) die de zoon blijkt te zijn van Thomas confronteert de wetenschapper met dit feit en probeert hem te overtuigen te stoppen met zijn omstreden onderzoek.

De complexe thriller is geregisseerd en geschreven door Charlie McDowell. De releasedatum is nog niet bekend.

Meer Netflix Original films om naar uit te kijken in 2017: Bright (met o.a. Will Smith), Sandy Wexler (Adam Sandler), War Machine (Brad Pitt) en First They Killed My Father (regie door Angelina Jolie).

Carmen is 20 jaar, vierdejaars studente Journalistiek en woont in Amsterdam. Ze leest en schrijft graag over inspirerende mensen, emigreert het liefst naar een warm land en drinkt de hele dag thee.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.