Deze acteurs komen terug in Game of Thrones 7!

Nu aan het lezen

Perstour Game of Thrones 7 is begonnen: Deze acteurs komen dit seizoen terug

Perstour Game of Thrones 7 is begonnen: Deze acteurs komen dit seizoen terug

We moeten er dit jaar langer op wachten dan voorgaande jaren: het nieuwe en één-na-laatste seizoen van Game of Thrones. Pas over precies 2 maanden gaat GoT seizoen 7 in premiere op HBO. Maar goed nieuws: via Instagram weten we inmiddels dat de acteurs uit de serie zijn begonnen aan een reeks persevents. Zo weten we onder meer welke personages in seizoen 7 opnieuw hun opwachting gaan maken..

Via de Instagram account van Carice van Houten (Melisandre) viel gisteren op te maken dat de acteurs allemaal bij elkaar op een persevent waren en daar in duo’s interviews gaven aan de media. Carice deed dat samen met collega Liam Cunningham (Davis Seaworth).

Now #gameofthrones

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

Uit de samenstelling van de verschillende duo’s valt voor de fans soms wel het nodige op te maken ten aanzien van het komend seizoen. Vorig jaar organiseerde HBO een soort gelijk seizoen waarbij Maisie Williams (Arya Stark) en Tom Wlaschiha (Jagen H’ghar) samen interviews deden, die uiteindelijk ook het hele seizoen samen speelden in de serie.

Via een Instagram foto van deze Russische reporter weten we nu ook wie er dit jaar samen in een interview zaten:

Ну, понеслась #интервью #gameofthrones #gazetametro #fox

Een bericht gedeeld door Daria Bu (@dariathebu) op

Zo zien we dat Pilou Asbæk (Euron Greyjoy en ook bekend als acteur uit Borgen) komend seizoen eindelijk een terugkeer maakt en het opnieuw aan de stok krijgt met Gemma Whelan (Yara Greyjoy). De twee werden samen geïnterviewd. John Bradley (Samwell Tarly) mocht plaats nemen naast Rory McCann (the Hound), wat alleszins opmerkelijk is omdat de twee elkaar in de serie nog niet zijn tegengekomen.

Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) werd geïnterviewd samen met Aidan Gillen (Littlefinger), wat mogelijk ook wijst op een nieuwe plottwist. Sophie Turner (Sansa Stark) ten slotte was ook bij het persevent aanwezig maar gaf interviews in haar eentje, wat de vermoedens bevestigd dat haar rol belangrijk zal zijn in het komend seizoen.

Alhoewel het in het verleden wel vaker is voorgekomen dat twee Game of Thrones acteurs samen een interview gaven terwijl ze in de serie niet direct samen speelden, staat HBO er om bekend dat ze het liefst acteurs aan elkaar knopen die een verwante verhaallijn hebben. Als dat zo is, hebben we weer genoeg spoilers om over te speculeren de komende twee maanden..

Marjolijn Kamphuis is Creative Director bij OK GO en hoofdredacteur van Vance.nl. Ze schrijft onder meer over technologie, media innovatie, inspiratie en creativiteit.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.