Angelina Jolie schittert in nieuwste trailer van Maleficent: Mistress of Evil

Nu aan het lezen

Angelina Jolie schittert in nieuwste trailer van Maleficent: Mistress of Evil

Angelina Jolie schittert in nieuwste trailer van Maleficent: Mistress of Evil

Degenen die de eerste film van Maleficent al gezien hebben, weten hoe duister een sprookje als deze kan zijn. Het vervolg op deze film, Maleficent: Mistress of Evil, blijkt na het zien van de trailer al net zo duister te zijn. Angelina Jolie schittert in deze nieuwste trailer als de grote slechterik van de film.

Huwelijk

De trailer begint romantisch: prins Philip vraagt Aurora (Elle Fanning) ten huwelijk. Dat betekent dat er een grote bruiloft aan zit te komen, of toch niet? Want wanneer de prinses het grote nieuws aan haar peettante vertelt, reageert die daar heel anders op. Ze staat niet achter de beslissing omdat liefde nooit goed eindigt.

Dat gesprek eindigt natuurlijk in een ruzie. En even later zien we dat de donkere krachten van Maleficent terug lijken te komen. Daarnaast zet koningin Ingrid, de moeder van prins Philip, Aurora en Maleficent tegen elkaar op. Dat zorgt voor spanningen en de familiebanden tussen Maleficent en haar petekind worden in twijfel getrokken.

We moeten nog even geduld hebben om deze nieuwste film met Angelina Jolie te kunnen bekijken. Vanaf 16 oktober is deze te zien in de Nederlandse bioscopen.

Avalon (27) schrijft over ontwikkelingen - die van zichzelf en van de wereld. Deelt haar (persoonlijke) avonturen maar al te graag.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.