Batman gaat trouwen! Of toch niet.. - Vance

Nu aan het lezen

Batman gaat trouwen! Of toch niet..

Batman gaat trouwen! Of toch niet..

Het duurde even, maar in het nieuwste nummer van de beroemde strip vraagt Batman dan éindelijk om de hand van Catwoman. DC Comics, de uitgeverij van de strip, maakte het heugelijke nieuws vandaag bekend aan dagblad USA Today.

Alhoewel, of het allemaal zo’n heugelijk nieuws is, weten we nog niet. Schrijver Tom King wil ons vooral in spanning laten. Hij zegt dat we er nog niet meteen achterkomen of Selina Kyle, zoals Catwomen in het echt heet, ook echt ‘ja’ zegt. Na een huwelijksaanzoek in de stromende regen, waar Batman haar vraagt met de diamanten ring die zij van hem gestolen heeft tijdens hun eerste ontmoeting, blijven we in spanning. “Ik wil dat mensen zich afvragen of ze wel ja moet zeggen”, aldus King tegen BuzzE.

Het romantische nummer ligt vanaf vandaag in de winkel. Voor het antwoord van Catwoman op het huwelijksaanzoek moeten we nog even wachten op de volgende uitgave.

Tentoonstelling met originele prints en kostuums

Kun je tóch niet wachten tot het volgende nummer en wil je nog veel meer Batman? Zo’n zes uurtjes rijden en je bent in Parijs, waar tot september van dit jaar de expositie ‘The Art of DC: Dawn of the Super Heroes’ te zien is. Het museum Musée Ludique werkt voor de tentoonstelling samen met DC Comics en Warner Bros. Naast allerlei originele tekeningen zijn onder andere alle kostuums die ooit gedragen zijn daar te zien.

batman comic

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.