Datum tweede seizoen van 13 Reasons Why bekend

Nu aan het lezen

Datum tweede seizoen van 13 Reasons Why bekend

Datum tweede seizoen van 13 Reasons Why bekend

We hoeven niet lang meer te wachten tot we het vervolg van de hitserie 13 Reasons Why kunnen zien. Want op 18 mei kunnen we ook dit seizoen gaan bingewatchen. Seizoen twee van deze serie zal namelijk ook weer in één keer op Netflix staan.

In de seizoen één van de serie zagen we dat Hannah Baker een einde aan haar leven. Ze liet tapes achter voor de mensen die iets met haar zelfmoord te maken hadden. Uit de teaser van het tweede seizoen blijkt dat deze tapes alleen nog maar het begin waren:

De rollen omgedraaid

In het eerste seizoen werd de serie vooral vanuit het perspectief van Hannah verteld. Zo kregen we te zien wie er – volgens haar – allemaal te maken hadden met haar zelfmoord. Het lijkt erop dat we in het tweede seizoen meer te weten krijgen over deze personen en hoe zij hun tijd met Hannah beleefden.

Kritiek

De serie, gebaseerd op het boek ’13 reasons why’ van Jay Asher en word mede-geproduceerd door zangeres Selena Gomez, heeft vorig jaar flink wat kritiek gekregen. Zo werd het beeld rondom zelfmoord geromantiseerd en werd de zelfmoordscène volgens velen te duidelijk in beeld gebracht. Netflix bracht hierna waarschuwingen toe aan de aflevering. Dit zal in het tweede seizoen waarschijnlijk ook gebeuren.

Avalon (26) schrijft over ontwikkelingen - die van zichzelf en van de wereld. Deelt haar (persoonlijke) avonturen maar al te graag.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.