De definitieve all female trailer van Ocean's 8 is eindelijk hier - Vance

Nu aan het lezen

De definitieve all female trailer van Ocean’s 8 is eindelijk hier

De definitieve all female trailer van Ocean’s 8 is eindelijk hier

Het moet 2016 geweest dat we voor het eerst berichtten over Ocean’s 8, de nu al roemruchte film waarin de gehele mannelijke cast van de Ocean’s filmreeks is vervangen door vrouwen.

En niet zomaar vrouwen: de acht actrices die de trailer beslaan van Ocean’s 8 zijn toppers in hun vak die sinds de release van de nieuwste trailer het internet in hun greep houdt.

Cast

Met minder dan twee maanden te gaan voor de nieuwe Ocean’s film in premiere gaat, zijn fans – ok, wij –  in alle staten. Want James Corden in een min of meer serieuze rol? Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, rapper Awkwafina én Sarah Paulson die samen een grootschalige overval bekokstoven? En een gigantische diamanten ketting om de nek van Anne Hathaway? Geef het ons, nu!

Het verhaal: Sandra Bullock speelt de criminele mastermind Debbie Ocean – de vervreemde zus van Danny Ocean (gespeeld door George Clooney) in de originele Ocean’s trilogie die samen met de topcast een overvalspoging doet op het jaarlijkse Met Gala in New York.

8 boeven

Hebben de dames alles in huis wat ze nodig hebben voor deze grootschalige criminele daad? De vraag stellen is ‘m beantwoorden: waar mannen hiervoor elf boeven nodig hebben, kunnen vrouwen dit met zijn achten.

Ocean’s 8 is vanaf 8 juni te zien in de bioscoop

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.