Stranger Things fans opgelet: derde seizoen gaat 'heel duister' worden

Nu aan het lezen

Stranger Things fans opgelet: derde seizoen gaat ‘heel duister’ worden

Stranger Things fans opgelet: derde seizoen gaat ‘heel duister’ worden

Kun je net als ons niet wachten om je weer onder te laten dompelen in The Upside Down-wereld? We moeten nog even geduld hebben voordat een derde seizoen van Stranger Things te zien is. Maar we weten in ieder geval dat dit weer net zo spannend gaat worden. Het nieuwe seizoen zal vrolijk beginnen, maar zal al snel een duistere wending krijgen.

Minder school

Variety sprak met Stranger Things-producer Shawn Levy, die een topje van de ijsberg kon verklappen. “Het derde seizoen speelt zich af in de zomer, dat is sowieso al een verschil met de vorige seizoenen. Daarnaast waren de eerste twee seizoenen heel erg op school gericht, maar dat zal in de volgende reeks afleveringen anders zijn”, vertelt hij. “Het zal gaan over zwembaden, kampvuren, parades, de onafhankelijkheidsdag en vuurwerk.”

Ook hint hij naar het feit dat het Shadowmonster nog steeds leeft in de Upside Down. Hij zegt dat het monster door zal gaan tot het zijn doel heeft bereikt.

Nieuw gezichten

Eerder werd al bekend gemaakt dat er nieuwe gezichten te zien zullen zijn in het volgende seizoen. Zo zal Maya Hawke te zien zijn als ‘the alternative girl’. Ze is verveeld met haar baantje en op zoek naar wat meer spanning in haar leven. We weten allemaal dat Hawkins daar de perfecte plek voor is.

Daarnaast zal het vervelende zusje van Lucas ook een grotere rol gaan spelen in het seizoen. Erica zal te zien zijn met haar eigen vriendinnen, die er alles aan zal doen om Hawkins te redden van een nieuwe dreiging.

Seizoen drie

We kunnen er in ieder geval zeker van zijn dat er weer een heel spannend seizoen aan zit te komen. Benieuwd wat de cast verwacht van het volgende seizoen? Ze gaven hier antwoord op aan Variety:

Avalon (26) schrijft over ontwikkelingen - die van zichzelf en van de wereld. Deelt haar (persoonlijke) avonturen maar al te graag.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.