Disney maakt cast bekend van de The Lion King remake en ons geluk kan niet op - Vance

Nu aan het lezen

Disney maakt cast bekend van de The Lion King remake en ons geluk kan niet op

Disney maakt cast bekend van de The Lion King remake en ons geluk kan niet op

Wie herinnert zich nog de magische film The Lion King? De film uit 1994 veroverde al onze harten. Ons geluk kon daarom al niet op toen vorig jaar bekend werd dat Disney een live-action film van de klassieker wilde maken. Na een jaar wachten is nu dan ook eindelijk bekend wie de hoofdrollen op zich zullen nemen, en hallejuyah! Wat een bonk van een cast.

Yas queens!

Vandaag maakte Disney met een collage van foto’s en namen op Twitter bekend wie de hoofdrolspelers zijn in de remake. Bij elke foto gaat je hart sneller kloppen, maar welke rol onze dag écht maakt? The queen of all queens, the one and only… Beyoncé! De zangeres annex actrice zal de rol van Nala op zich nemen en wij konden ons geen betere match bedenken. Naast haar staan andere gigantische namen zoals Donald Glover als Simba en James Earl Jones als Mufasa. Hoor ik daar ook een John Oliver en Seth Rogen? Jawel, bekijk hier de hele cast:

The Lion King

Naast de cast maakt Disney ook bekend wanneer wij de film op het witte doek kunnen verwachten. Helaas is dit toch wat later dan de maker in eerste instantie dachten: niet eind 2018, maar in de zomer van 2019 komt de live-action film uit. Nog even wachten dus. Ondertussen beelden wij ons alvast in hoe legendarisch de film gaat worden. De film heeft niet alleen een fantastische cast, maar zal ook de originele soundtrack van de tekenfilms bevatten – hakuna matata!

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.