Dolly Parton gaat haar 8 favoriete nummers verfilmen met Netflix

Nu aan het lezen

Dolly Parton gaat haar 8 favoriete nummers verfilmen met Netflix

Dolly Parton gaat haar 8 favoriete nummers verfilmen met Netflix

Netflix haalt de ene grote samenwerking na de andere binnen dit jaar. Hoewel ze de grootste samenwerking misschien al binnen hebben, die met de Obama’s, blijven ze bezig met nieuwe samenwerkingen. De volgende die op de planning staat is zangeres Dolly Parton. Er komt een achtdelige serie aan die is gebaseerd op haar favoriete nummers.

De serie heeft op dit moment nog geen naam, maar het is wel duidelijk dat elke aflevering gebaseerd zal worden op een nummer van de iconische countryzangeres. Ze zal trouwens niet alleen als artiest aan de slag gaan voor de serie, maar ook als producer.

Verhalen vertellen via muziek

In een verklaring vertelt Parton: “Als liedjesschrijver heb ik er altijd van genoten om verhalen te vertellen via mijn muziek. Ik vind het fantastisch om een aantal van mijn favoriete liedjes tot leven te wekken met Netflix.” Parton zal zelf ook in de serie te zien zijn.

Wel moeten we nog even geduld hebben voordat deze nieuwe serie op Netflix te zien zal zijn. Waarschijnlijk zal deze pas volgend jaar in première gaan.

Het is niet de eerste keer dat de zangeres op de buis verschijnt. Eerder maakte NBC al een aantal films over Dolly Parton, waaronder Coat of Many Colours. Deze ging in 2015 in première en trok maar liefst 13 miljoen kijkers.

Avalon (27) schrijft over ontwikkelingen - die van zichzelf en van de wereld. Deelt haar (persoonlijke) avonturen maar al te graag.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.