Ben jij een echte filmkenner? Speel dan de Vance x Philips Fidelio Filmquiz - Vance

Nu aan het lezen

Ben jij een echte filmkenner? Speel dan de Vance x Philips Fidelio Filmquiz

Ben jij een echte filmkenner? Speel dan de Vance x Philips Fidelio Filmquiz

Ken je IMDB van binnen en van buiten en kijken je vrienden bij de lokale pubquiz altijd naar jou als het gaat om films? Dan hebben we precies de uitdaging voor jou, want met de Philips Fidelio Filmquiz laat je niet alleen zien dat jij van hoeden en randen weet, maar maak je ook nog eens kans op te gekke prijzen!

In samenwerking met Philips Sound lanceren we vandaag de Philips Fidelio Filmquiz, een unieke test van je filmkennis. De komende weken maak je via onze Facebook-pagina kans op te gekke prijzen, van draadloze headsets tot high-end blu-ray spelers!

Maar voor echte filmkenners telt wellicht alleen de ultieme must-have voor je thuisbioscoop. Weet jij op onze speciale actiesite alle vragen goed te beantwoorden? Dan maak je kans op de Philips Fidelio B8 soundbar met Dolby Atmos. Dat betekent 18 speakers in één strak ontworpen soundbar, waarbij het geluid via je plafond ook van boven lijkt te komen!

De Philips Fidelio Filmquiz start vandaag en loopt tot 16 februari 2018. Via de speciale actiesite maak je kans op de Philips Fidelio B8, maar check gedurende de looptijd van de actie regelmatig bij ons in op Facebook om kans te maken op een van de andere mooie prijzen!

Een ondernemend clubje Brabo's in Amsterdam maakt op dagelijkse basis stukjes voor deze site over alles wat ons bezig houdt. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.