De lange trailer van Will & Grace is hier en het is alsof er niks is veranderd

Nu aan het lezen

De lange trailer van Will & Grace is hier en het is alsof er niks is veranderd

De lange trailer van Will & Grace is hier en het is alsof er niks is veranderd

Alsof er niets is veranderd. Zo is de trailer van het nieuwe seizoen van Will & Grace het best te omschrijven. Het is een vijfenhalve minuut durend spektakel waarin we van een musical medley worden gevoerd naar de oude vertrouwde woonkamer in New York met alle castleden van toen.

De trailer begint met de hoofdpersonages die het kantoor verlaten van NBC topper Bob Greenblatt. Will bedankt hem uitvoerig met een “can’t believe we’re back”. En Grace dimt hem direct met een “je weet dat je de baan hebt gekregen he? Je hebt al je lippenstift op zijn kont achtergelaten”.

Twijfels

Naarmate de trailer voortkabbelt volgen we de twijfels van Grace, die het best eng vindt om weer in haar oude rol te stappen voor het nieuwe, negende seizoen van de sitcom die eindigde in 2006.

Gelukkig is daar één komisch duo dat werkelijk geen spat is veranderd. Een hoge squeeky stem, jazzhands en dramatische medley verder, is het viertaal weer bij elkaar. Alsof er niets is veranderd.

Vanaf september zullen de afleveringen worden uitgezonden op NBC. Wanneer de afleveringen in Nederland verschijnen is nog niet duidelijk, hierover houden we je uiteraard op de hoogte.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.