Kippenvel alert: De epische trailer van A Wrinkle in Time is hier

Nu aan het lezen

Kippenvel alert: De epische trailer van A Wrinkle in Time is hier

Kippenvel alert: De epische trailer van A Wrinkle in Time is hier

Oprah Winfrey trakteert haar fans meer dan eens op goodies: producten in haar talkshow (You get one! And you!) tot een eigen comfort foodlijn. Komend jaar weet ze ons te verbazen als Mrs Which in A Wrinkle in Time.

De nieuwe trailer voor deze film gemaakt door de maker van Frozen in samenwerking met Ava DuVernay, werd vrijgegeven op zondagavond tijdens de AMA’s. De trailer is absoluut fantastisch en geeft kippenvel vanwege de good vibes en empowering boodschap.

Kinderboek

De film is gebaseerd op het gelijknamige fantasy-kinderboek van Madeleine L’Engle uit 1963. In de VS is A Wrinkle in Time een klassieker. Het gaat over Meg en Charles Wallace die op zoek zijn naar hun vader die verdwenen is tijdens een experiment toen hij voor de regering werkte.

De film heeft een indrukwekkend diverse cast met o.a. Reese Witherspoon (Legally Blonde, Wilde), Oprah (Selma) , Zach Galifianakis (The Hangover) en Will McCormack (American Outlaws). De veelbelovende 14-jarige Storm Reid vervult de hoofdrol als Meg Murry.

Chris Pine

In de nieuwe trailer krijgen we meer inhoudelijke informatie over de film dan in de eerste teaser trailer met het aanstekelijke ‘Sweet Dreams’ muziekje gebaseerd op de Eurythmics pophit uit de jaren 80.

Allereerst komen de drie heksen/engels in beeld, gespeeld door Reese Witherspoon (Mrs. Whatsit), Mindy Kaling (Mrs. Who), en Oprah Winfrey (Mrs. Which). We zien daarnaast een glimps van Gugu Mbatha-Raw als Meg’s moeder en Chris Pine als haar vermiste vader.

A Wrinkle in Time zal naar verluid vanaf 9 maart 2018 draaien in de bioscoop.

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.