Fan van Wie is de Mol? Je kunt de Vlaamse versie nu bingewatchen!

Nu aan het lezen

Fan van Wie is de Mol? Je kunt de Vlaamse versie nu bingewatchen!

Fan van Wie is de Mol? Je kunt de Vlaamse versie nu bingewatchen!

Ruim twee weken geleden keken bijna drie miljoen Nederlanders naar de finale van Wie is de Mol? Als je liefhebber van het televisieprogramma bent, moet je nu de rest van het jaar wachten op het nieuwe seizoen. Tenzij je het niet erg vindt om naar het programma te kijken met onbekende Vlamingen als kandidaten in plaats van bekende Nederlanders. In België was het programma namelijk de afgelopen weken op televisie te zien en inmiddels is daar ook duidelijk wie de mol is.

In Nederland heb je waarschijnlijk weinig meegekregen van de Vlaamse versie en dat betekent dat je nu lekker kunt bingewatchen! Alle afleveringen zijn namelijk door televisiezender Vier op YouTube gedeeld, maar alleen te bekijken als je linkjes naar de video’s hebt. En die hebben wij voor je.

Leuk detail is overigens dat De Mol, zoals het televisieprogramma officieel heet, ooit is bedacht door het Belgische productiebedrijf Woestijnvis. Het is daar echter na een paar seizoenen alweer van de buis verdwenen, terwijl de AVRO er in Nederland mee door is gegaan en er voor heeft gekozen om verder te gaan met bekende Nederlanders, wat heeft bijgedragen aan de populariteit van het programma.

De Belgen hebben dit jaar besloten om het programma terug te laten keren en tien onbekende Vlamingen af te laten reizen naar Argentinië. In de opzet gaan de Belgen weer terug naar de basis. Geen groepvrijstellingen, zwarte vrijstellingen of Jokers die het hele spel te verdienen zijn. Alleen een enkele vrijstelling of pasvraag komen er langs en verder vooral heel veel spannende opdrachten. De strijd tussen de kandidaten is harder dan in Nederland en de opdrachten zijn een tikkeltje ingewikkelder (en soms ook spectaculairder).

Daarmee is het zeker voor de echte liefhebbers van Wie is de Mol? een genot om naar De Mol te kijken. Dus waar wacht je nog op?

Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering 3

Aflevering 4

Aflevering 5

Aflevering 6

Aflevering 7

Aflevering 8

Elger van der Wel woont in Utrecht. Hij schrijft op Vance over uiteenlopende onderwerpen.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.