FEBO komt met nieuwe kledinglijn en richt zich speciaal op festivals

Nu aan het lezen

FEBO komt met nieuwe kledinglijn en richt zich speciaal op festivals

FEBO komt met nieuwe kledinglijn en richt zich speciaal op festivals

We kennen FEBO natuurlijk allemaal als onze favoriete snack na het uitgaan. Hoe vaak is het voorgekomen dat je je kleingeld opspaarde zodat je onderweg naar huis nog even een lekker hapje uit de muur kon trekken? Vaak genoeg, waarschijnlijk. Maar sinds kort gaat FEBO iets verder dan dat.

Hoewel FEBO natuurlijk niet weg te denken is uit het Hollandse straatbeeld, doet de snackbar maar al te graag net iets meer zijn best om ervoor te zorgen dat dit ook niet zal gebeuren. Vorig jaar vlogen de snack-slippers als warme broodjes over de toonbank. Dit jaar gaat de snackbar nog een stapje verder en heeft het een heuse festivalcollectie gelanceerd. Drie keer raden wat jij komende festivals vooral voorbij ziet lopen.

Snacklijn

De festivalcollectie bestaat uit een Snackshirt (rood, grijs en wit) en een iconisch snacktasje. Ofwel de uberhippe fannypack. De oplettende Pinkpop ganger heeft deze misschien al gespot tijdens het optreden van rapper Donnie, de echte snackliefhebber. Hij is namelijk het gezicht van de nieuwe lijn van FEBO.

Als deze kledinglijn net zo geliefd is als de slippers van vorig jaar, moeten snackfans er snel bij zijn. Vandaag gingen de producten om 12 uur in de verkoop. Deze zijn te koop in de FEBO-winkels, of in de webshop.

Uitgelichte afbeelding via FEBO.

Avalon (26) schrijft over ontwikkelingen - die van zichzelf en van de wereld. Deelt haar (persoonlijke) avonturen maar al te graag.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.