Luister de Game of Thrones soundtrack seizoen 6 nu online

Nu aan het lezen

Luister nu naar de schitterende Game of Thrones soundtrack van seizoen 6 op Spotify

Luister nu naar de schitterende Game of Thrones soundtrack van seizoen 6 op Spotify

Gisteravond was de laatste aflevering van Game of Thrones seizoen 6 te zien bij HBO (lees hier waarom die aflevering zo briljant was). Adembenemend was vooral de openingsscène met diens onheilspellende pianomuziek op de achtergrond. Een compositie van Ramin Djawadi, die ook de eerdere soundtracks voor Game of Thrones maakte.

Hold the door

De Game of Thrones seizoen 6 soundtrack is pas sinds gisteren in zijn geheel online te beluisteren via Spotify. Prachtig is Light of the Seven, de pianomuziek uit voornoemde scene waarin Cersei de High Sept opblaast in de seizoensfinale. Maar veel kijkers zullen zich ook de prachtige track uit de gelijknamige aflevering Hold the Door herinneren, waarin de laatste beelden van Hodor door merg en been gaan mede dankzij de prachtige aanzwellende vioolmuziek op de achtergrond.

Winds of Winter

Liefhebbers van overwinnaarsmuziek halen hun hart op met The Winds of Winter, de muziek waarin we Dany ein-de-lijk naar Westeros zien varen met haar immense Targaryen vloot. Kortom, echt even nagenieten voor wie na gisteren ook met een enorme after-Game-of-Thrones kater zit.

Marjolijn Kamphuis is Creative Director bij OK GO en hoofdredacteur van Vance.nl. Ze schrijft onder meer over technologie, media innovatie, inspiratie en creativiteit.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.