Deze geurkaars met nieuwe Mac geur is een must voor elke Apple fan

Nu aan het lezen

Gek op de geur van je nieuwe Mac? Daar is nu een geurkaars van

Gek op de geur van je nieuwe Mac? Daar is nu een geurkaars van

Ben jij ook zo in je nopjes op het moment dat je na jaren van trouwe dienst je oude iMac of MacBook eindelijk hebt ingeruild voor een nieuw exemplaar? Echte Mac-fans genieten al van het uitpakken van hun nieuwe werkpaard, van het openen van de strak vormgegeven doos, tot het verwijderen van het perfect gevouwen cellofaan van zwart glanzende monitor. En dan die geur.

Maar zelfs als je geen nieuwe Mac hebt, kun je nu je eigen ‘nieuwe Mac momentje’ creëren: Deze speciale geurkaars met Mac geur kost met $24 dollar een stuk minder dan een nieuwe computer, en dat terwijl je wel urenlang kunt genieten van de geur van een gloednieuwe Apple computer.

Schermafbeelding 2016-10-04 om 10.00.16

De New Mac Soy Candle is gemaakt van 100% soya was en bevat noten van mint, perzik, basilicum en andere fris-warme geurtjes. De geurkaars gaat tussen de 45 en 55 uur mee en vormt ook een handige oplossing als je echt niet meer langer kunt wachten op Apple’s aankondiging van nieuwe MacBooks hopelijk later dit najaar.

Marjolijn Kamphuis is Creative Director bij OK GO en hoofdredacteur van Vance.nl. Ze schrijft onder meer over technologie, media innovatie, inspiratie en creativiteit.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.