Google opent digitale werkplaats voor ZZP'ers in Amsterdam - Vance

Nu aan het lezen

Google opent digitale werkplaats voor ZZP’ers in Amsterdam

Google opent digitale werkplaats voor ZZP’ers in Amsterdam

Het internet is een van onze eerste levensbehoeften, we komen er niet meer onderuit. Niet alleen in privésfeer Snappen en appen we erop los, het neemt ook ons werkende bestaan over. Het is daarom essentieel om je digitale know-how op peil te houden.

Digitale Werkplaats

Google staat bekend als dé koploper op gebied van technologie. Het bedrijf is niet alleen de beste werkgever die je je kan wensen, maar is ook ten allen tijden up to date over de nieuwste innovaties. Beter nog, Google is in de meeste gevallen zelfs de uitvinder van innovaties. De tech-gigant deelt nu zijn kennis met alle ondernemende Amsterdammers in een pop-up Digitale Werkplaats.

Op 20 oktober opent Google de werkplaats op de Prinsengracht in Amsterdam. Hier kunnen studenten en ondernemers tot eind 2017 terecht voor al hun digitale sores. Het bedrijf biedt workshops en coaching aan met als doel ieders digitale vaardigheden te verbeteren. ZZP’ers kunnen hier zeven dagen per week terecht voor een steuntje in de rug van de beste experts op gebied van online.

Boost je bedrijf

Weet jij je geen raad met Instagram Stories en ben je een vreemde op gebied van SEO? Google leert je alle basis skills die nodig zijn om je bedrijf een online boost te geven. “Het is voor ondernemers steeds belangrijker dat zij online zichtbaar zijn en de kansen die het internet hen biedt, goed weten te benutten”, vertelt wethouder Kajsa Ollongren.

Wat je je bij zo’n training moet voorstellen? Je kan bijvoorbeeld bij dagelijkse sessies terecht waar onderwerpen als online zichtbaarheid en personal branding worden behandeld. Ben je op zoek naar een persoonlijke aanpak? Dan kan je gerust ook een 1-op-1 sessie aanvragen zodat je weet welke aanpak bij jouw bedrijf past. Je kan je hier aanmelden voor een training of coaching sessie. Op de website vind je ook gratis video’s die je binnen 5 minuten de basics leren.

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.