Heel Holland Bakt krijgt nabeschouwing

Nu aan het lezen

Heel Holland Bakt krijgt nabeschouwing

Heel Holland Bakt krijgt nabeschouwing

Dit najaar begint het beste bakprogramma van Nederland weer: Heel Holland Bakt. Dit jaar zullen er een paar veranderingen zijn. Zo zal André van Duin het stokje van Martine Bijl overnemen en komt er een nabeschouwing na elke aflevering.

In Smaakt Naar Meer bespreekt Van Duin de vorige aflevering met de afvaller van de week, bekende bakfans en kijkers. In het programma komen alle (mis)baksels van de vorige aflevering aanbod. Elke week kijken fans de bakopdrachten nog eens terug. Social media zal een grote rol in het programma spelen, meldt NU.nl. Zo kunnen we nog meer genieten van het favoriete bakprogramma van Nederland en komen we nog dichterbij bij de recepten en de deelnemers.

Vanaf zondag 4 september is het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt op NPO1 te zien. Martine Bijl is nog revaliderende van een hersenbloeding, vandaar dat André van Duin het dit jaar van haar overneemt. In het derde seizoen werd bijna elke aflevering door ongeveer 2 miljoen mensen gekeken.

Anneroos is 23 jaar en woont in Amsterdam. Ze schrijft artikelen voor Vance over uiteenlopende onderwerpen. Ze is onder meer geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en psychologie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.