Heuglijk nieuws: Vanaf nu kun je overal in Amsterdam Dunkin' Donuts bestellen - Vance

Nu aan het lezen

Heuglijk nieuws: Vanaf nu kun je overal in Amsterdam Dunkin’ Donuts bestellen

Heuglijk nieuws: Vanaf nu kun je overal in Amsterdam Dunkin’ Donuts bestellen

Ze zijn rond, hebben een gat in het midden en een heerlijk zacht doch crunchy glazuur laagje. Ik heb het natuurlijk over donuts. En neen, dit gaat niet over de karige donut van de plaatselijke Jumbo. Ik heb het natuurlijk over de goddelijke lekkernijen van het Amerikaanse keten Dunkin’ Donuts!

1.000 gratis donuts

Was het ook altijd jouw ultieme droom om met je collega’s een 6-pack donuts op te peuzelen? Vanaf nu komt die droom voor alle Amsterdammers in vervulling. Bezorgdienst UberEATS bezorgt vanaf vandaag dit kleine stukje hemel waar je ook maar wil. Of je nu in het Vondelpark zit te chillen met je vrienden, lunchpauze hebt op je werk of toe bent aan een zoete oppepper tijdens een saai hoorcollege.

Nog beter nieuws: de eerste 1.000 UberEATS-gebruikers die een bestelling plaatsen bij de donut-keten krijgen een gratis donut – hallo gratis – als ze de optie ‘Yes I want an extra donut for free’  aanklikken.

UberEATS

Hoe kom je aan een gratis donut? Dat zullen we even voor je uitleggen. Via de UberEATS-app kun je elke dag van de week, tussen 11:00 ’s ochtends en 22:00 uur ’s avonds een donut bestellen bij een van de locatie in Amsterdam. Via de kaart op de app zie je live je donut steeds dichterbij komen (als het goed is). Dit neemt al met al een luttele 20 minuten in beslag – hallo, waar wacht je nog op?

Heb je geen trek in een Cookie Monster of maple glaze donut? No problemo! Je kan namelijk ook je eigen donut ontwerpen door ‘Create Your Own Donut’ te slecteren bij de Warmoesstraat of Reguliersbreestraat locaties. Kies hier de lekkerste topping of vulling uit voor jouw ultieme donut. Yummmm.

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.