Horrorfans opgelet: Netflix komt met nieuwe serie Chambers - Vance

Nu aan het lezen

Horrorfans opgelet: Netflix komt met nieuwe serie Chambers

Horrorfans opgelet: Netflix komt met nieuwe serie Chambers

Ben je wel in voor een super spannende nieuwe serie? Markeer 26 april dan in je agenda, want vanaf dan zal de nieuwe Netflix-serie Chambers te zien zijn. Het gaat om een bovennatuurlijke serie waarin Uma Thurman en Tony Goldwin de hoofdrollen vervullen. De kans is groot dat deze serie de nieuwe ‘The Hounting of Hill House’ zal worden.

Het verhaal

De serie draait om Nancy Lefevre, gespeeld door Uma Thurman. Haar dochter is overleden onder dubieuze omstandigheden. Wanneer haar hart gedoneerd wordt aan een ander meisje, Sasha, begint de spanning pas echt. Het hart krijgt namelijk een eigen wil in het lichaam.

Zo krijgt Sasha karaktereigenschappen die ze daarvoor niet had en jaagt ze iedereen de stuipen op het lijf. Wanneer Nancy het meisje ontmoet, komt ze erachter dat haar dochter toch niet zo dood is als ze had gedacht.

Er is nog geen trailer gelanceerd voor deze nieuwste horror serie Chambers. Wel is bekend dat het eerste seizoen tien afleveringen van een uur bevat. En, zoals we gewend zijn van Netflix, zullen alle afleveringen in Ă©Ă©n keer te zien zijn. Dat wordt dus bingewatchen.

Avalon (27) schrijft over ontwikkelingen - die van zichzelf en van de wereld. Deelt haar (persoonlijke) avonturen maar al te graag.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.