Betekent dit Instagram-account de comeback van Destiny's Child?

Nu aan het lezen

Betekent dit Instagram-account de comeback van Destiny’s Child?

Betekent dit Instagram-account de comeback van Destiny’s Child?

Herinner je de iconische outfits van de dames van Destiny’s Child? Het is nog niet zo heel lang geleden dat Beyoncé, Michelle en Kelly zich hulden in veelal dierenprinten, legeroutfits en blote buiken. En op de een of andere manier droeg altijd wel iemand een cowboy-eske hoed.

De outfits die de muzikale begindagen van de artiesten kenmerkten, werden stuk voor stuk ontworpen door de moeder van Beyoncé.

Rendez-vous

Hoewel de girlband in 2005 uit elkaar ging na 15 jaar in verschillende formaties te hebben bestaan, zijn er sinds de recente oprichting van het Instagram account en gezellige rendez-vous van de dames bij de ELLE awards, sterke geruchten dat de drie weer bij elkaar komen.

Voor veel fans (hallo Soldier, Bootylicious en Say My Name!) zou dit hét nieuws zijn waardoor de komende donkere maanden worden voorzien van een sprankje glitter en sassyness.

Iconisch

Ga maar na: toen de groep nog bestond, was alles stukken beter én simpeler. Girlpower gonsde overal en Queen-B was geen supermens maar ‘slechts’ lead zangeres met veel potentie – en een crazy ass garderobe, als ik zo vrij mag zijn.

Voor nu moeten we het doen met de foto’s van de iconische muzikanten én outfits. Minstens de helft van het plezier als er ooit een tour komt voor wereldverovering en foute hitjes.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.