Jon Snow en Ygritte stappen het huwelijksbootje in - Vance

Nu aan het lezen

Jon Snow en Ygritte stappen het huwelijksbootje in

Jon Snow en Ygritte stappen het huwelijksbootje in

Het eerste Game of Thrones huwelijk is een feit. Niet alleen voor de schermen maar ook achter de schermen sloegen de vonken over tussen de acteurs Kit Harington (Jon) en Rose Leslie (Ygritte).

‘He bent the knee’

De relatie tussen Jon en wildling Ygritte was niet bepaald conventioneel en kwam bruut tot een einde in seizoen 5 toen Ygritte werd geraakt door een pijl. Gelukkig is het leven buiten Game of Thrones een stuk minder dramatisch. Harington en Leslie leerden elkaar op de set kennen en vormden al snel een koppel.

In 2012 werd het stel voor het eerst gespot, maar de twee bleven geheimzinnig over hun relatie tot vorig jaar. Als kers op de taart is Harington op zijn knie gegaan en heeft Leslie ten huwelijk gevraagd. Blijkbaar wil hij wel zijn knie buigen voor zijn eerste liefde, sorry Daenarys.

Natuurlijk zei Rose Leslie volmondig ‘ja’, want hallo, het is wel Kit Harington. Zij maakten het officieel bekend op de ouderwetse manier: via een mededeling in de krant.

Happy end

Na het tragische einde tussen Jon en Ygritte konden we wel wat goed nieuws gebruiken. De twee krijgen nu dan toch eindelijk hun happy ending. Wij kunnen nu al niet wachten tot ze de eerste Game of Thrones baby ter wereld brengen.

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.