Ben jij straks vlogger op het Just Peace festival? - Vance

Nu aan het lezen

Ben jij straks vlogger op het Just Peace festival?

Ben jij straks vlogger op het Just Peace festival?

Je staat er misschien niet altijd bij stil maar stiekem hebben wij het erg goed in ons kleine kikkerlandje. Terwijl kinderen in Syrië nog elke dag voor hun levens vechten, zitten wij veilig in ons Nederlandse huisje naar de tv te kijken. Wat is het toch heerlijk om te leven in een land van Vrede. Soms is het goed om hier net dat beetje extra bij stil te staan.

Vredige reporters

Elk jaar vieren wij ons vrije, zorgeloze bestaan op de Internationale Dag van de Vrede: 21 september. Om deze dag te eren vindt dit jaar voor de vierde keer het Just Peace festival plaats in Den Haag, en jij kunt daar deel van uit maken.

Ben jij een jonge creatieveling die niet snel op zijn (spreekwoordelijke) mondje is gevallen? Dan is Just Peace op zoek naar jou! De organisatie is namelijk op zoek naar jonge reporters die tussen 21 en 24 september verslag willen doen op het Nederlandse festival. Als blogger of vlogger bezoek je alle festiviteiten die plaatsvinden en krijg je een exclusief kijkje achter de schermen. Dé perfecte kans om te zien hoe de organisatie van een groot festival in zijn werk gaat en je maatschappelijke steentje bij te dragen.

Hoe meld je je aan? Stuur een privébericht via de officiële Facebook-pagina en wie weet sta jij straks voor de camera op het Just Peace festival.

Just Peace

Het Just Peace festival wordt sinds 2014 jaarlijks georganiseerd rondom het thema van Vrede en Recht. En dat allemaal op een zeer gepaste locatie bij het Vredespaleis, in de stad van Vrede en Recht: Den Haag. Gedurende vier dagen worden er allerlei activiteiten georganiseerd van een debat, tot muziek en een Vredesloop voor alle fitgirls en boys onder ons.

Tijdens het festival kan je ook verschillende tentoonstellingen bezoeken zoals ‘Relating Refugees’ van de bekende fotograaf Ai Weiwei en de winnaars van de Canon Zilveren Camera fotowedstrijd. Als afsluiter organiseert Just Peace het Peace in the Park festival. Genoeg inspirerende activiteiten dus en jij kunt daar deel van uit maken! Kijk op de site voor het volledige programma.

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.