De eerste Justice League trailer is er en hij is vrij awesome

Nu aan het lezen

De eerste Justice League trailer is er en hij is vrij awesome

De eerste Justice League trailer is er en hij is vrij awesome

Klinkt een film met ongeveer al je superhelden bij elkaar om het kwaad te bestrijden als een absolute dream come true? Hou dan nog even je adem in tot 16 november. Dan is het première-tijd voor de vijfde film in het DC Extended Universe waarin letterlijk al je DC-superhero’s samenkomen. Dit is geen droom, dit is beter dan de werkelijkheid.

Justice Lead, gemaakt door regisseur Zack Snyder die zijn kunsten eerder vertoonde in Batman versus Superman, bestaat namelijk uit zoveel bekende worldsavers dat het ons bijna dolt in de spectaculaire trailer vrijgegeven door Warner Bros..

Welke Hollywoodsterren je sowieso tegenkomt in de bioscoop als je met je bakje popcorn achterover leunt?  Welnu, wat dacht je van Batman (Ben Affleck) die met hernieuwd geloof in de mensheid samen met zijn nieuwe buddy Wonder Woman (Gal Gadot) een aantal andere superhelden bij elkaar verzamelt om met een grote vijand op de vuist te kunnen gaan? Ja, dat dacht ik ook!

Grootse aanval

Verder op het program staan Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) en Cyborg (Ray Fisher) en later ook de herrezen Superman (Henry Cavill) die de aarde moeten redden van een grootse aanval waar een wel heel verschrikkelijke schurk achter zit.

Het rijtje superhelden in Justice League is nog lang niet volledig, onder meer Lois Lane (Amy Adams) maakt haar entree, net zoals Queen Hippolyta (Connie Nielson) en Iris West (Kiersey Clemons). En mark our words: dat zijn er pas een paar die langs zullen paraderen om de wereld de redden van de ondergang.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.