Kamer te huur op de meeste centrale plak van Utrecht voor maar 1 euro

Nu aan het lezen

Kamer te huur op de meeste centrale plek van Utrecht voor maar 1 euro

Kamer te huur op de meeste centrale plek van Utrecht voor maar 1 euro

‘Kamer te huur in Utrecht voor €1’ is een opvallende advertentie die gisteren op kamernet.nl verscheen. Het gaat niet om een kamer van één bij één meter, of een vervallen krot waar ratten en asbest je huisgenoten zijn. Maar wel een pand van 40 vierkant meter met 29 toiletten, 210 kluisjes, 3 prominente bars en zelfs 60 paaltjes voor je OV-Chipkaart. Het gaat namelijk om Utrecht Centraal, waar je per december voor 7 dagen kan gaan wonen.

Je leest het goed. Vanaf 1 December kun je in het grootste station van Nederland intrekken en het is echt geen grap! Het station is namelijk op zoek naar een persoon die het leuk vindt om alle faciliteiten van het station te proeven en ervaren en dit te delen met zijn of haar sociale media. Het gaat dus om een ludieke stunt die Utrecht Centraal wat extra in de picture wil stellen.

Utrecht-centraal-te-huur

Nog even enkele praktische details voor de geïnteresseerden: het pand is nieuwbouw en de kamer ligt op 20 seconden lopen van spoor 20/21 en binnen 5 minuten sta je in het centrum van de stad. Bovendien heb je zo’n 285.000 huisgenoten die dagelijks veranderen. Nooit meer ergernissen die zich opstapelen wanneer eentje weer eens de afwas laat staan dus!

22 jarige Belgische blogger living a #DutchDream. Opgegroeid met een Gameboy in de hand en een voetbal aan de voeten. Heeft de speciale gave om een serie te kunnen kijken, een sportwedstrijd te volgen en pokémon te vangen op hetzelfde moment.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.