Kat knuffelt professor tijdens interview en gaat de hele wereld over

Nu aan het lezen

Kat knuffelt professor tijdens interview en gaat de hele wereld over

Kat knuffelt professor tijdens interview en gaat de hele wereld over

Een kattenfilmpje waarbij de kat een geïnterviewde Poolse professor op zijn nek klimt, gaat viral. Tijden het interview waarin Nieuwsuur-verslaggever Rudy Bouma een Poolse professor interviewde, klimt de kat van de beste man op zijn schouders. Het moment waarop dit gebeurde, was helaas niet te zien tijdens de uitzending. Maar werd gelukkig wel gedeeld via social media en is inmiddels al ruim 1,4 miljoen keer bekeken.

Professor Jerzy Targalski is overigens wel trots op het filmpje en reageert: “Ik hoop dat hij het de volgende keer weer doet.” Hij vertelt dat de knuffelkat wel vijf keer per dag op zijn schouders klimt. “Het is zijn manier van gedag zeggen, of om te zeggen dat hij van me houdt.”

Twitter

Targalski gaf in het interview een reactie op het nieuws van het ontslag van de Poolse opperrechter Malgorzata Gersdorf. Tijdens dit gesprek klimt de kat via zijn arm richting de schouders van de professor. Vervolgens gaat hij daar lekker zitten en likt hij zelfs het oor van Targalski. Hij lijkt het de normaalste zaak van de wereld te vinden en geeft geen kik.

Nieuwsuur besloot het gedeelte van de video niet uit te zenden, maar Rudy Bouma deelde het wel op Twitter. Daar ging het vrijwel direct viral en werd het door internationale media opgepakt. Het filmpje gaat nu de hele wereld over.

Het is trouwens niet de eerste keer dat zijn kat Lisio de show steelt. Eerder lag de kat al tegen zijn rug aan te slapen terwijl Targalski werd geïnterviewd voor een Pools interview.

Avalon (27) schrijft over ontwikkelingen - die van zichzelf en van de wereld. Deelt haar (persoonlijke) avonturen maar al te graag.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.