Kevin Spacey filmrol volledig vervangen door Christopher Plummer in nieuwe film - Vance

Nu aan het lezen

Kevin Spacey filmrol volledig vervangen door Christopher Plummer in nieuwe film

Kevin Spacey filmrol volledig vervangen door Christopher Plummer in nieuwe film

Kevin Spacey kan gedag zwaaien naar zijn carrière in Hollywood. De House of Cards acteur werd niet alleen door Netflix ontslagen, ook Sony breekt nu zijn banden met de acteur. Spacey wordt nu volledig vervangen in de film All the Money in the World.

Vervangen

Regisseur Ridley Scott neemt de komende weken een aantal scènes met de acteur Christopher Plummer op. Deze zullen vervolgens in de film worden gemonteerd. Hiermee wordt de hoofdrol van Jean Paul Getty, die eerst door Spacey werd gespeeld, volledig vervangen. Ook Mark Wahlberg en Michelle Williams nemen de komende waren een aantal scènes opnieuw op met Plummer.

Scott vertelt dat het onmogelijk is voor Spacey om promotie te doen voor de film na de beschuldigingen van seksuele intimidatie. De acteur verblijft momenteel zelfs in een afkickkliniek om te werken aan het herstel van zijn seksverslaving. Ondanks het feit dat Spacey volledig geschrapt wordt uit de film, verwacht Scott de film alsnog op de aangegeven datum van 22 december uit te brengen.

Ondersteboven

De wereld van Spacey staat ondersteboven sinds Anthony Rapp de acteur beschuldigde van seksuele intimidatie. Hier kwamen al snel meerdere beschuldigingen van andere mannen bij, waarna de opnames van het zesde House of Cards-seizoen volledig werden stopgezet.

Nadat Spacey ook nog eens werd ontslagen door Netflix, gaf de acteur aan dat hij op zoek ging naar hulp voor zijn seksverslaving. Hiermee zet de acteur een eerste stap naar zijn herstel, maar zijn carrière zal zonder twijfel nooit meer dezelfde zijn.

Foto: Shutterstock.com

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.