Komt er nog een derde Deadpool-film? Dat weet zelfs Ryan Reynolds niet

Nu aan het lezen

Komt er nog een derde Deadpool-film? Dat weet zelfs Ryan Reynolds niet

Komt er nog een derde Deadpool-film? Dat weet zelfs Ryan Reynolds niet

Deadpool-fans kunnen op 16 mei hun hart ophalen. Dan verschijnt namelijk de tweede film over de merc with a mouthEntertainment Weekly, zoals hij ook wel genoemd wordt. Maar of er ooit een derde deel komt, is nog maar de vraag. Zelfs acteur Ryan Reynolds zegt tegenover dat namelijk niet te weten.

“Ik weet niet of er een Deadpool 3 komt. Ik weet het echt niet”, aldus Reynolds. “Ik heb het gevoel dat het karakter alleen goed functioneert in zijn eigen universum als je alles van hem wegneemt. Ik denk niet dat je dat kunt blijven doen. Ik denk dat als je nog een solo-film voor Deadpool maakt, je het budget echt naar beneden moet halen en allerlei rare grenzen over moet gaan. Je moet dingen doen die niemand anders kan doen.”

Deadpool verscheen voor het eerst in X-Men Origins: Wolverine. Hij leek echter weinig op wie hij nu is: zijn mond werd dichtgenaaid en hij was een combinatie van allerlei verschillende mutaties. En dat leidde tot woede van diverse fans.

In 2016 kwam er voor het eerst een film rondom alleen Deadpool. Daarin zagen we Ryan Reynolds opnieuw in de rol kruipen, maar bleven de makers dichter bij het bronmateriaal (de strips). Deadpool werd gevat en een antiheld. Op 16 mei verschijnt dus het derde deel.

Dromen

Toch heeft Reynolds nog wel dromen voor zijn populaire karakter. “Ik zie hem natuurlijk wel als onderdeel van de X-Force. En ik zie hem graag in een team-up met iemand uit het X-Men-universum.”

We zien Deadpool dus sowieso nog terug. Hij wordt namelijk onderdeel van de X-Force-film die geschreven en geregisseerd wordt door Drew Goddard (The Cabin in the Woods). In de film spant Deadpool samen met onder meer Cable en Domino.

 

Eveline is 26 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.