Kate Middleton bevalt van koninklijke baby nummer drie: een jongetje

Nu aan het lezen

Kate Middleton bevalt van koninklijke baby nummer drie en het is een jongetje

Kate Middleton bevalt van koninklijke baby nummer drie en het is een jongetje

Beschuit met blauwe muisjes kom maar doorrrrr! Want man o man, wat een fijn nieuws op deze grijze maandag dat Duchess Kate Middleton is bevallen van een jongetje.

De nieuwste aanwinst in de koninklijke familie kwam na een ogenschijnlijk vlotte bevalling. Het koninklijk echtpaar arriveerde eerder op de ochtend bij St. Mary’s Hospital waar Kate jaren geleden beviel van prins George (2013) en prinses Charlotte (2015).

Snelle bevalling

Kensington Palace liet maandagochtend via social media weten dat de Duchess of Cambridge in ‘early stages of labour’ was. Luttele uren daarna werden koningsgezinden Britten en liefhebbers vér daarbuiten geïnformeerd met de boodschap dat de baby zojuist is geboren. Volgens bronnen zou dit rond 11 uur ’s ochtends zijn gebeurd.

De jongen is de vijfde in lijn voor de troonopvolging en het zesde achterkleinkind van de huidige koningin Elizabeth II. Zowel Middleton als haar zoon maken het goed, aldus het koningshuis op Twitter.

Tumultueuze tijd

De kleine telg komt ter wereld in een tumultueuze tijd: de bevalling vond plaats ruim drie weken voor het huwelijk van Williams broertje Harry en zijn Meghan Markle én er zijn sterke geruchten dat Pippa Middleton, Kates zus, in verwachting zou zijn van haar eerste.

Het wachten is nu op de allereerste foto van het echtpaar en de baby. Zonder twijfel wordt dit weer een koddig kiekje waarbij Kate, Wil en de nog onbekende kleine het stralende middelpunt zijn van de wereldpers.

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.