Lady Gaga wil van optreden op Super Bowl een onvergetelijk spektakel maken

Nu aan het lezen

Lady Gaga wil van optreden op Super Bowl een onvergetelijk spektakel maken

Licensed under a creative commons share-alike license. Use freely, but give credit Philip Nelson, Live Streaming Expert and link to philipnelson.org

Lady Gaga wil van optreden op Super Bowl een onvergetelijk spektakel maken

Als ik zeg Lady Gaga, dan denk jij waarschijnlijk Poker Face, de opvallende fans en laten we de vleesjurk niet vergeten. Maar binnenkort kun je de Super Bowl aan dit rijtje toevoegen. Na vorig jaar het volkslied te mogen zingen, is de zangeres namelijk de hoofdact tijdens het misschien wel best bekeken reclameblok ter wereld!

De zangeres is vastbesloten om er een spektakel van te maken. “Ik ben heel erg vereerd dat ik dit mag doen”, aldus Gaga op billboard. “Misschien neem ik zelfs een paar fans mee tijdens het optreden. Het is namelijk niet mijn moment, maar ons moment.”

Waarschijnlijk gaat het optreden bestaan uit een mix van Gaga’s oudere en nieuwere nummers, aldus de International Business Times. Denk aan haar ‘Poker Face-tijd’ tot singles van haar laatste album, Joanne, uitgebracht in oktober 2016.

Vanaf het dak

Volgens de The New York Post is van plan om een deel van haar show vanaf het dak van het stadion in Houston te geven. Maar daar wordt niet iedereen vrolijk van. Het productieteam zou overwegen om een gat in het dak te maken, zodat Gaga vanuit een helikopter op de goede plek gedropt kan worden.

Zowel het technische team als verzekeringsexperts van de show maken zich zorgen over deze plannen. Toch is Gaga vastbesloten haar stuntplannen uit te voeren. Het liefst live, maar verschillende mensen hebben haar geadviseerd het vooraf op te nemen.

Vorig jaar klom Lady Gaga al op het dak van de New Yorkse club The Bitter End. Misschien heeft ze een voorliefde ontwikkeld voor spelen op hoge locaties?

Ze maakte onderstaande video’s om het te vieren.

Op onderstaande video zie je hoe ze het vorig jaar het volkslied zong tijdens de Super Bowl.

Super Bowl

De Super Bowl is de finale tussen de winnaars van de American Football Conference en National Football Conference. De twee American Footbal-competities die samen verenigd zijn in de NFL. Dit jaar is het alweer tijd voor de 51ste Super Bowl, op 5 februari.

De organisatie vraagt elk jaar een artiest om in de pauze van de competitie op te treden. Dit jaar vroegen ze ook Adele, maar zij wees de uitnodiging af. “Deze show gaat niet om muziek”, gaf ze aan.

Veel verschillende topartiesten gingen Gaga voor. Zo waren onder andere Michael Jackson, Beyoncé, Stevie Wonder, The Rolling Stones en Katy Perry al in voorgaande de hoofdact tijdens de pauze van de Super Bowl. Check hier het hele overzicht.

Nena is 21 jaar en studeert Journalistiek in Tilburg. Ze houdt zich graag bezig met schrijven, film en fotografie. Mensen denken vaak dat ze aan het dromen is, maar in werkelijkheid bedenkt ze dan geniale creatieve producten. Of wat ze gaat eten.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.