Lorde geeft ons ultieme weekend vibes met nieuwe hit 'Sober' - Vance

Nu aan het lezen

Lorde geeft ons ultieme weekend vibes met nieuwe hit ‘Sober’

Lorde geeft ons ultieme weekend vibes met nieuwe hit ‘Sober’

De Nieuw-Zeelandse schone is goed bezig. In maart bracht Lorde haar nummer ‘Green Light’ uit en het nummer sloeg meteen aan bij de menigte. Hiermee maakte ze ons warm voor meer mooie deuntjes, welke snel volgden met ‘Liability’ en ‘Perfect Places.’ De winning streak zet zich voort met haar nieuwe single ‘Sober.’

Het verhaal achter de muziek

Het nummer kwam gisteren uit en de zangeres verscheen al snel op Twitter om haar verhaal te doen. Zij neemt ons mee in een wereld die voor ons onvoorstelbaar is. Onderweg naar Girls-actrice Lena Dunham bedenkt de zangeres haar eerste deuntjes. De verhaallijn zet zich voort in een reeks momenten waar wij alleen maar van kunnen dromen.

Oh my Lorde

Bij elke andere artiest zou een tweet-reeks als deze overkomen als arrogant, maar de artieste weet het  oprecht over te brengen. De Nieuw-Zeelandse blijft fascineren met haar wonderlijke creatieve uitbarstingen. En de manier waarop zij een nummer tot leven weet te brengen. Chapeau. Het nummer komt niet op een volledig willekeurig moment, aangezien zij aanstaande vrijdag op 16 juni haar nieuwste album Melodrama uitbrengt. Zij komt 4 oktober langs in Tilburg om haar album voor het Nederlandse publiek te spelen. Genoeg om naar uit te kijken dus. Zet je kop koffie klaar en sla je gordijnen open – en genieten.

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.