Dit zijn de meest gelezen artikelen op Vance in 2016 - Vance

Nu aan het lezen

Dit zijn de meest gelezen artikelen op Vance in 2016

Dit zijn de meest gelezen artikelen op Vance in 2016

2016 was voor Vance een goed jaar, immers: het was jaar waarin we zijn begonnen! Op 15 februari was onze lancering en dat betekent dat we inmiddels bijna een jaar lang prachtige en interessante verhalen voor je hebben gemaakt. Wat de beste waren? Dat is lastig te bepalen, maar we weten wel wat jullie het meest hebben gelezen.

We sluiten het jaar dan ook af met de 5 meest gelezen artikelen uit 2016!

1. Hoe College Tour Daan Roosegaarde en ons allemaal tekort deed

Daan Roosegaarde in College Tour

Enkele dagen na de lancering van Vance schreef Marjolijn dit opiniestuk. En om eerlijk te zijn: beter dan met zo’n stuk kun je je lancering niet vieren. Het betoog, naar aanleiding van de uitzending van College Tour met Daan Roosegaarde, werd namelijk massaal gedeeld op Facebook en Twitter. Zelfs RTL Boulevard besteedde er aandacht aan.

Lees het hele artikel hier!

2. Deze student uit Nijmegen vliegt de hele wereld over op een studentenbudget

Valentijn Kuperus

Op Vance vertellen we graag de verhalen van bijzondere mensen. Valentijn Kuperus is daar een voorbeeld van. Hij vloog als student de hele wereld over. En dat verhaal maakte veel mensen jaloers, want het werd massaal gedeeld op Facebook.

Lees het hele artikel hier!

3. 10 wijsheden die je van Harry Potter kunt leren

Al maanden lang deelt Lisa elke woensdag een overzicht van de lessen die je uit een bepaald boek kunt leren. De aflevering over de wijsheden die je in Harry Potter terug kunt vinden was het populairste van allemaal en haalde zelfs de top 5 van meest gelezen artikelen!

Lees het hele artikel hier!

4. Het najaar van Netflix: Deze series kunnen we in 2016 nog verwachten

Jullie zijn dol op Netflix, blijkt uit de cijfers van afgelopen jaar. Het overzicht van de nieuwe releases aan het einde van het jaar deed het zelfs supergoed. En het goede nieuws is: het artikel is nog steeds relevant. Sterker nog: al deze series zijn inmiddels uit en kun je dus mooi bekijken op Nieuwjaarsdag!

Lees het hele artikel hier!

5. Waarom de finale van Game of Thrones seizoen 6 zo enorm goed was

Met nog twee seizoenen in het vooruitzicht bereikte Game of Thrones in de laatste aflevering van seizoen 6 een hoogtepunt! Marjolijn legde uit waarom en dat werd ontzettend vaak gelezen en gedeeld.

Lees het hele artikel hier!

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.