De zeven meest hilarisch reacties op Anne en Dave in #Ikvertrek

Nu aan het lezen

De meest hilarisch reacties op #Ikvertrek: “Een ‘eventueel’ buffetje bestaat niet”

De meest hilarisch reacties op #Ikvertrek: “Een ‘eventueel’ buffetje bestaat niet”

De tv-programmering op zondagavond is een feestje. Ga maar na: Heel Holland Bakt, Zondag Met Lubach en Penoza. Heb je zin om écht te schuddebuiken van het lachen dan is Ik Vertrek een uitkomst. Vlak voor de nieuwe werkweek is het een ode aan optimisme, avontuur én egoïsme. Want je vier kids achterlaten voor een zelfgebouwde Portugese casa met je nieuwbakken liefde? Tuurlijk, waarom niet.

Dave en Anne wisten het onmogelijke mogelijk te maken en bouwden eigenhandig en na drie architecten te hebben versleten een huis. Dat ze aan het eind van de rit nog maar 2000 euro op hun rekening hadden, een eindigend hoogseizoen en keukenrollen in plaats van wc-papier betekende niet het einde van de glimlachen van Dave en Anne uit Den Hoorn.

#Ikvertrek

In Zuid-Holland was het veel minder goed toeven dan zinderend Portugal, beseften de twee jaren geleden. En waarom zou je ergens blijven als je je kamp ook elders kan opslaan? Dus hup, daar ging het stel met de Kever naar de Mediterrane regio om een Bed & Breakfast te runnen. De reis duurde drie dagen en de motor raakte regelmatig oververhit. Maar he, als je de liefde en een siësta hebt is het leven zo slecht nog niet.

Het resultaat van Dave en Annes avontuur is een zenuwslopende aflevering #Ikvertrek met de nodige tranen, geniale oneliners en nog betere reacties. Ook de afloop mag er wezen. Kijk en lees mee.

1 + 1 = leedvermaak

‘Klinkklare onzin. Pappen en nathouden. Recht voor z’n raap.’

Naïef? Welnee

‘En dan zetten we daar de bomen met geld’

Het leven van een gastvrouw gaat niet over rozen

‘Ja hallo Portugal, womanizer Dave hier!’

Ach guttegut

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.