Model met bontjurk gaat uit de kleren op catwalk - Vance

Nu aan het lezen

Model met bontjurk gaat uit de kleren op catwalk

Model met bontjurk gaat uit de kleren op catwalk

Tijdens de Oostenrijkse versie van het populaire tv-programma ‘Next Top Model‘ deed één van de deelneemsters iets heel opvallends. Tijdens het lopen van een modeshow moest de 20-jarige Bianca een bontjurk dragen, maar het model besloot het over een andere boeg te gooien. Het model is fel tegen bont en weigerde in eerste om de jurk te dragen. Omdat er niet naar haar geluisterd werd en ze de jurk toch gewoon moest dragen tijdens de show, ging ze in protest. Vlak voordat ze de catwalk op stapte trok ze de bontjurk uit en liep verder in haar ondergoed.

Hoewel de stunt van Bianca veel publiciteit opleverde en de media in no time bereikt had, waren de producenten van het programma iets minder blij met haar. Zij gaan overleggen of Bianca in het programma mag blijven, maar de kans dat dit zo is heel klein volgens hen.

Bianca zelf heeft alles behalve spijt van haar actie. Ze had vooraf aangegeven de jurk niet te willen dragen en dit was haar tegenreactie. Ze hoopt met haar actie een duidelijk statement te hebben gemaakt.

biancaolivia

Ellen Veltman (21) is Digital Producer bij OK GO en redactrice bij Vance.nl. Geïnteresseerd in trends, lifestyle, creativiteit en altijd op zoek naar nieuwe hotspots en inspiratie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.