Na 15 jaar krijgt White Chicks eindelijk een vervolg - Vance

Nu aan het lezen

Na 15 jaar krijgt White Chicks eindelijk een vervolg

Na 15 jaar krijgt White Chicks eindelijk een vervolg

Grote kans dat de film White Chicks nog prima in je geheugen zit. De donkere mannen die verkleed als witte dames door het leven gingen. Met het ‘A Thousand Miles’ dat vervolgens weer de hele dag in je hoofd blijft hangen. Waar bleef dat vervolg op deze film toch? Goed nieuws, want 15 jaar later zal er alsnog een tweede deel komen.

Dat verhulde acteur Terry Crews in de talkshow Watch What Happens Live With Andy Cohen. Hij grapte in de show dat hij aal 15 jaar aan het trainen is voor deze film.

White Chicks

Het eerste deel kwam in 2004 uit en wordt gezien als culthit. Het verhaal gaat over twee FBI agenten die undercover gaan als ‘white chicks’. Op deze manier moeten zij twee hotelerfgenamen redden.

De dames werden gespeel door Shawn en Marlon Wayans, de broers van de regisseur van de film. Crews speelt Latrell Spencer, die verliefd wordt op één van de dames. Of beide broers weer meespelen in het tweede deel van de film en wanneer deze film uit zal komen, is nog onduidelijk.

Avalon (27) schrijft over ontwikkelingen - die van zichzelf en van de wereld. Deelt haar (persoonlijke) avonturen maar al te graag.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.