Nerveuze Prince Harry interviewt Barack Obama: dit wil je vandaag zien

Nu aan het lezen

Nerveuze Prince Harry interviewt Barack Obama: dit wil je vandaag zien

Nerveuze Prince Harry interviewt Barack Obama: dit wil je vandaag zien

Als je op één knie bent gegaan voor de beeldschone en talentvolle Suits-actrice Meghan Markle zou je zeggen dat je daarna vrij onbevreesd door het leven gaat, toch?

Niets is minder waar. De Britse Prince Harry is zichtbaar nerveus tijdens een radio- en podcastopname voor de BBC met voormalig president Barack Obama.

Harry interviewde Obama voor zijn gastverschijning in het radioprogramma Radio 4 en gebruikte wat ‘innovatieve’ vraagtechnieken en eh, zenuwachtige lachjes.

Zenuwachtig

In een film- en geluidsfragment in aanloop naar de audio-opname, zien we de twee goede bekenden in een nieuwe situatie. Harry stelt zich op als interviewer van Obama en zegt hiervoor best zenuwachtig te zijn.

In de warm-up van de meeting waarschuwt Prince Harry Obama dat hij ‘een gezicht zal trekken’ als Obama te lang pauzeert tussen twee antwoorden. Obama laat het zich joviaal gadeslaan en heeft zichtbaar zin in het gesprek met de Britse prins.

Het is niet de eerste ontmoeting tussen de twee. Obama en Harry zagen elkaar onlangs nog tijdens de Invictus Games 2017 in Toronto. Toen het nieuws naar buiten kwam dat Harry en Meghan in het huwelijksbootje gaan stappen, stuurde Obama zijn hartelijke felicitaties naar het koppel.

Verlegenheid

In dit gedeelte van de verschenen video vraagt de voormalige president of hij een Brits accent nodig heeft en biedt hij aan van rollen te wisselen: hij wilt ook wel Harry interviewen als dat makkelijker is.

De prins schudt van nee en lijkt van start te willen gaan met het gesprek, mits Obama is uitgepraat met de geluidstechnici. Bekijk het aandoenlijke geheel via de BBC en onthoudt: als het zelfs de prins laat blozen, valt het met onze verlegenheid in sociale situaties ook behoorlijk mee.

Het volledige interview zal worden uitgezonden op 27 december. 

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.