Netflix helpt ouders tijdens oud en nieuw met countdown video's

Nu aan het lezen

Netflix helpt ouders een handje tijdens oud en nieuw met countdown video’s

Netflix helpt ouders een handje tijdens oud en nieuw met countdown video’s

Netflix helpt dit jaar wederom ouders tijdens Oud & Nieuw. Voor de derde keer op rij komt de streamingdienst met countdown video’s voor kinderen, zodat zij niet tot middernacht wakker hoeven te blijven op oudejaarsavond voor het aftellen naar 2017.

In de New Year’s Eve Countdowns wordt afgeteld van tien naar één net zoals op oudejaarsavond maar dan in de stijl van een bekende kinderfilm of -serie die beschikbaar is op Netflix Kids.

‘Word Party’, ‘Puffin Rock’, ‘Luna Petunia’, ‘Beat Bugs’, ‘Lang leve koning Julien’, ‘Skylanders Academy’, ‘Trollenjagers’, ‘Project Mc2’, ‘Fuller House’ en ‘Chasing Cameron’ zijn de tien verschillende video’s waar je uit kunt kiezen. Voor elk kind wat wils.

Party on

De strategie blijkt te werken: afgelopen jaar werden om 20:00 uur (lokale tijd in de VS) de meeste countdown video’s bekeken. Zo hadden kinderen toch afgeteld naar 2016 en ouders konden met een goed gevoel doorfeesten tot middernacht.

Vanaf vandaag zijn de tien countdown video’s beschikbaar op Netflix. Je kunt ze vinden wanneer je op countdown zoekt in de zoekbalk.

Carmen is 20 jaar, vierdejaars studente Journalistiek en woont in Amsterdam. Ze leest en schrijft graag over inspirerende mensen, emigreert het liefst naar een warm land en drinkt de hele dag thee.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.