Netflix komt met slimme dienst voor Android toestellen

Nu aan het lezen

Netflix komt met slimme dienst voor Android toestellen

Netflix komt met slimme dienst voor Android toestellen

Alweer twee jaar geleden kwam Netflix met de functie om series en video’s te downloaden op je smartphone. Super handig, want op deze manier hoef jij je nooit meer te vervelen onderweg. Ook kun je zelfs in het vliegtuig gebruik maken van je favoriete streaming dienst.

Vanaf het moment dat de download-functie er kwam, is daar eigenlijk niets meer aan veranderd. Je download de aflevering handmatig, en als je deze hebt gezien – of wanneer je ruimte vrij moet maken op je smartphone – verwijder je deze ook weer handmatig. Daar gaat nu verandering in komen.

Slim downloaden

De nieuwste functie is alleen nog voor Android toestellen beschikbaar, maar zorgt ervoor dat de gedownloade aflevering automatisch verwijderd wordt als je deze hebt bekeken. Super handig!

Vooralsnog is dit dus alleen nog maar voor Android gebruikers. Er is op dit moment nog niets bekend over deze nieuwste functie voor iOS toestellen. Wel is de kans groot dat dit uiteindelijk ook voor iOS toegepast zal worden.

De reden waarom dit in eerste instantie alleen voor Android toestellen komt, is omdat Apple’s besturingssysteem een stuk ingewikkelder is dan die van Android.

Avalon (26) schrijft over ontwikkelingen - die van zichzelf en van de wereld. Deelt haar (persoonlijke) avonturen maar al te graag.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.