Netflix lanceert mysterieuze teaser The Defenders en geeft releasedatum

Nu aan het lezen

Netflix lanceert mysterieuze teaser van The Defenders en geeft releasedatum vrij

Netflix lanceert mysterieuze teaser van The Defenders en geeft releasedatum vrij

We wachten er al een tijd op en op 18 augustus is het eindelijk zover: dan vormen Matt Murdock, Jessica Jones, Luke Cage en Danny Rand samen ‘The Defenders’.

Dat blijkt uit een korte teaser die Netflix op YouTube gezet heeft. Je ziet ‘The Defenders’ in een lift staan, gefilmd vanuit een beveiligingscamera. Wanneer Jessica Jones de camera ziet duurt het niet lang voor het beeld na een klap wegvalt. Het tijdstip van de camera is dan precies 08:18:20:17, oftewel 18 augustus 2017.

Hooggespannen verwachtingen

Maar dat was volgens Netflix blijkbaar nog niet duidelijk genoeg, want met het IP-adres in de video — 23.253.120.81  kom je uit op een nep nieuwssite van Marvels favoriete krant: The New York Bulletin. Die site staat vol met artikelen uit Marvels wereld en onderaan de site is te lezen dat alle 8 afleveringen Marvels ‘The Defenders’ vanaf 18 augustus op Netflix te streamen zijn.

Fans kijken al lang uit naar de serie en de verwachtingen zijn hooggespannen, want na het positief onthaalde Daredevil en Jessica Jones vielen Luke Cage en Iron Fist tegen. Het is te hopen dat een serie met alle helden bij elkaar wel het gehoopte niveau kan halen.

Meer afleveringen na The Defenders

De nieuwe serie betekent niet dat de losse series van Jessica Jones en co ophouden te bestaan. Netflix’ contentbaas Ted Sarandos heeft afgelopen zomer al gezegd dat hierna bestaande series nieuwe afleveringen krijgen. Ook komt er een spin-off van Daredevil, dat is The Punisher, maar daar zien in we in 2018 vermoedelijk pas meer van.

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.