'Offline kijken wordt eindelijk mogelijk op Netflix' - Vance

Nu aan het lezen

‘Offline kijken wordt eindelijk mogelijk op Netflix’

‘Offline kijken wordt eindelijk mogelijk op Netflix’

Netflix heeft in mijn ogen maar 2 nadelen: Je weet nooit wanneer te stoppen en soms moét je stoppen met bingewatchen omdat het internet het niet doet, of je onderweg bent en je anders belachelijk veel data verbruikt. Hier komt nu verandering in, want eind dit jaar zal het mogelijk zijn om offline te netflixen.

Dat vertelde Dan Taitz, COO van Penthera aan Light Reading. Netflix stond vorig jaar nog kritisch tegenover offline kijken. Nu zegt Taits echter dat het een open geheim is in de video streaming community dat Netflix eind dit jaar nog start met een offline platform.

Dit is natuurlijk geweldig nieuws voor Netflix-fans zoals jij en ik. Zo kunnen we altijd en overal blijven bingewatchen en maakt het niet meer uit of je in het buitenland bent, je geen mobiele data meer, of een slechte verbinding hebt.

Netflix Originals

Het zou goed kunnen dat enkel de Netflix Originals series in offline modus te zien zullen zijn. Hierover is nog niets bekend, maar het lijkt me de logische eerste stap voor de streamingdienst. Dat is echter helemaal geen drama, want daaronder vallen topseries zoals Stranger Things, Narcos en The Get Down. Dit zijn stuk voor stuk must watch series, dus worden we al aardig beloond voor ons geduld.

22 jarige Belgische blogger living a #DutchDream. Opgegroeid met een Gameboy in de hand en een voetbal aan de voeten. Heeft de speciale gave om een serie te kunnen kijken, een sportwedstrijd te volgen en pokémon te vangen op hetzelfde moment.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.