Gilmore Girls-fans opgelet: Netflix overweegt nog een seizoen! - Vance

Nu aan het lezen

Gilmore Girls-fans opgelet: Netflix overweegt nog een seizoen!

Gilmore Girls-fans opgelet: Netflix overweegt nog een seizoen!

Ondanks het feit dat het laatste seizoen van Gilmore Girls een vrij afsluitend einde had, overweegt Netflix toch om een negende seizoen te gaan opnemen. Het seizoen dat afgelopen november op Netflix kwam, was al een vervolg op de tv-serie, maar Netflix wil meer van de Gilmores.

De slotscène uit de miniserie ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ sloot grote delen van het verhaal af, maar liet ook een cliffhanger achter wat duiden op een nieuw seizoen. Ted Sarandos, directeur content van Netflix, ziet dat wel zitten en zegt dat er op dit moment al gesprekken worden gevoerd of een nieuw seizoen mogelijk is.

Geen bevestiging

Don’t get too excited yet, want er is nog niks bevestigd. Maar op basis van het grote succes van het laatste seizoen, zegt Sarandos dat Netflix al aardige voorbereidende gesprekken heeft gehad met de makers van ‘A Year in the Life’. De schrijfster van de serie, Amy Sherman-Palladino, staat in ieder geval open voor een nieuw seizoen. Bovendien is er genoeg motivatie voor de actrices Lauren Graham (Lorelai Gilmore) en Alexis Bledel (Rory Gilmore) om nog een seizoen te draaien. Volgens Variety verdienen de twee namelijk 750.000 dollar per aflevering.

Genoeg redenen dus om een nieuwe seizoen te kunnen verwachten! En als je nou niet kan wachten om Lorelai en Rory weer terug te zien in het stadje Stars Hallow kun je altijd nog een keer genieten van de familie Gilmore in het laatste seizoen…

Carmen is 20 jaar, vierdejaars studente Journalistiek en woont in Amsterdam. Ze leest en schrijft graag over inspirerende mensen, emigreert het liefst naar een warm land en drinkt de hele dag thee.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.