Netflix test met shuffle-functie zodat je zelf geen aflevering hoeft te kiezen - Vance

Nu aan het lezen

Netflix test met shuffle-functie zodat je zelf geen aflevering hoeft te kiezen

Netflix test met shuffle-functie zodat je zelf geen aflevering hoeft te kiezen

Krijg je altijd keuzestress wanneer je op Netflix zit te scrollen? Het aanbod is tenslotte gigantisch, en tegelijkertijd wil je niets missen. Het kan natuurlijk ook anders. Misschien heb je alle films en series die je wilde zien, inmiddels ook daadwerkelijk gezien. En weet je nu niet meer wat je anders moet kijken. Netflix komt met de oplossing en laat je naar een willekeurige aflevering van een serie kijken.

Inderdaad, dat is misschien niet heel handig wanneer het om een spannende serie draait waarin je geen enkele aflevering wilt missen. Maar een willekeurige aflevering van Friends kan eigenlijk altijd wel, toch? Of misschien kijk je een serie voor de tweede keer en maakt het je niet zo veel uit welke aflevering je eerst ziet.

Android

Deze shuffle-functie werd voor het eerst opgemerkt door Android gebruikers. Het is dan ook onduidelijk of deze functie zal uitbreiden en dus voor iedereen toegankelijk zal worden.

Inmiddels heeft Netflix bevestigd dat deze shuffle-functie door hen in overweging is genomen, maar is het nog niet helemaal zeker of deze functie breed uitgerold zal worden. Het lijkt erop dat Netflix bezig is om ervoor te zorgen dat het streamingsplatform zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt wordt. Zal dat te maken hebben met het feit dat er steeds meer concurrentie komt?

Top 10

Een andere manier om deze gebruiksvriendelijkheid te vergroten, is door het maken van top 10-lijstjes. Binnenkort zal Netflix de kijkcijfers gaan delen om op die manier meer transparantie te bieden voor de gebruikers.

Avalon (27) schrijft over ontwikkelingen - die van zichzelf en van de wereld. Deelt haar (persoonlijke) avonturen maar al te graag.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.