New Girl: is dit ons laatste seizoen samen met de gezellige huisgenoten?

Nu aan het lezen

Brace yourselves: New Girl komt met één laatste seizoen

Brace yourselves: New Girl komt met één laatste seizoen

Schmidt, zeg me dat het niet zo is. Is dit het einde van onze relatie? Nemen we afscheid van jou en je lieftallige vrienden en huisgenoten, definitief, forevah and forevah more?

Volgens bronnen is dat het geval. Volgens Fox krijgt de serie echter wél het einde dat het verdient. New Girl krijgt namelijk een lichte make-over voor het zevende en ja, allerlaatste seizoen. Aan al het goede komt een eind, zullen we maar zeggen. In dit geval in de vorm van acht afleveringen.

New Girls zesde seizoen eindigde met een finale die ook kon gelden als het einde van de serie voor het geval het geen verlenging zou krijgen.

Er waren nog meer tekenen aan de wand dat er geen verlenging zou komen van Jess en haar vrienden; programma-maker Liz Meriwether is al begonnen met het pitchen van nieuw materiaal aan Fox inclusief een pilot voor een nieuwe komedie met de naam ‘Thin Ice’.

Hoewel de kijkcijfers sinds de aanvang in 2011 aanzienlijk zijn gedaald, is de serie nog steeds de best scorende van Fox. Mede daarom zijn de geruchten sterk dat er in de laatste 8 afleveringen ook een verhaallijn zit verwerkt voor een spin-off voor één van de personages. Ik hoop jij, Schmidty. Ik hoop het van harte.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.