Nieuwe job voor de Obama's: films en series produceren voor Netflix

Nu aan het lezen

Nieuwe job voor de Obama’s: films en series produceren voor Netflix

Nieuwe job voor de Obama’s: films en series produceren voor Netflix

Wat hebben Netflix en de Obama’s gemeen, vraag je je misschien af. Toch zal de nieuwe job van zowel Barack als Michelle Obama bij dit bedrijf uitgevoerd worden. Eerder dit jaar werd al bekend gemaakt dat Netflix in gesprek ging met de voormalig president. Hij zou eventueel een nieuwe serie gaan produceren. Deze zou gaan over het vertellen van hun inspirerende verhalen. Het lijkt erop dat de Obama’s ook echt bij Netflix aan de slag gaan.

De Obama’s tekenden namelijk een meerjarig contract bij Netflix. De voormalige president en zijn vrouw zullen naast het produceren van films en series ook aan de slag gaan met documentaires. Wat de onderwerpen precies zullen zijn, is nog niet bekend.

Verhalen doorgeven

Voormalig senior adviseur Eric Schultz vertelde eerder al dat de Obama’s altijd hebben geloofd in de kracht van verhalen vertellen en doorgeven. “Gedurende hun leven hebben ze verhalen verteld over mensen die een verschil hebben willen maken in deze wereld. Wat betreft hun toekomstplannen: zij zullen nieuwe wegen blijven bewandelen om hun verhalen te blijven delen.”

De 44e president van Amerika was trouwens al bekend met Netflix. Eerder dit jaar was hij gast in de talkshow van David Letterman, waarin zij het onder andere hadden over zijn voormalig presidentschap.

Avalon (27) schrijft over ontwikkelingen - die van zichzelf en van de wereld. Deelt haar (persoonlijke) avonturen maar al te graag.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.