Nieuwe Netflix serie The OA vanaf vrijdag te bekijken

Nu aan het lezen

Nieuwe mysterieuze Netflix serie: The OA

Nieuwe mysterieuze Netflix serie: The OA

Ja hoor, Netflix heeft alweer een nieuwe serie aangekondigd: The OA. De streamingdienst spreekt van een mysterieuze dramaserie die vanaf komende vrijdag in zijn geheel voor abonnees van Netflix te zien is. En de trailer roept al aardig spanning op…

Brit Marling, onder andere bekend van The East, is naast de schrijver van de serie, ook de hoofdrolspeler. Zij speelt naast Jason Isaacs, bekend als Lucius Malfidus uit Harry Potter; Emory Cohen van de film Brooklyn en The Office speelster Phyllis Smith. De achtdelige serie The OA is mede geproduceerd door Brad Pitt.

Verhaal

The OA gaat over Prairie Johnson (Brit Marling). Prairie is zeven jaar eerder verdwenen en keert plotseling terug in haar geboortestad. De hechte gemeenschap is in shock als blijkt dat het voormalig blind meisje, niet meer blind is. De community weet niet zo goed wat zij aan moeten met de terugkomst van Prairie. Is het een wonder of eerder een gevaarlijk mysterie?

De ouders van Prairie willen maar al te graag antwoorden over haar verdwijning en weten wat er in de tussentijd met haar is gebeurd. Ook de FBI bemoeit zich er mee, maar Prairie weigert iets te zeggen.

Netflix gaat zelf uit van een nieuwe, baanbrekende serie en zij verwachten veel van deze reeks. Op social media pakken ze groots uit met het aankondigen van The OA. Het begon met deze mysterieuze tweet, maar ook op het Instagram-account wordt al dagen toegeleefd naar de lancering.

Carmen is 20 jaar, vierdejaars studente Journalistiek en woont in Amsterdam. Ze leest en schrijft graag over inspirerende mensen, emigreert het liefst naar een warm land en drinkt de hele dag thee.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.