De nieuwe trailer van Star Wars: The Last Jedi is hier - Vance

Nu aan het lezen

De nieuwe trailer van Star Wars: The Last Jedi is hier

De nieuwe trailer van Star Wars: The Last Jedi is hier

Het Star Wars seizoen is hier. Naast de opening van de Star Wars: Identities tentoonstelling in Utrecht, is er nu ook een nieuwe trailer van de achtste Star Wars film The Last Jedi.

Nieuwe poster

Een halfjaar geleden werd de eerste trailer van het vervolg van The Force Awakens uitgebracht. Toen zagen we al dat de focus deze film vooral op hoofdpersonage Rey ligt. Tijdens de halftime show van American Football gisteravond werd de tweede trailer voor het eerst getoond.

Voor de vertoning van de tweede trailer, bracht Lucasfilm ook een nieuwe poster van de film uit. Hierbij zien we dat de aandacht duidelijk is gevestigd op Carrie Fisher. De actrice kwam in december 2016 om, toen de opnames van de film al achter de rug waren. The Last Jedi vormt hierbij een passende hommage aan de actrice van Princess Leia.

Trailer

In de nieuwe trailer zien we naast Princess Leia ook Rey en Luke Skywalker terug. Eindelijk ontmoeten de twee elkaar en tijdens hun eerste training wordt duidelijk dat de krachten van Rey ongekend zijn. We zien ook Poe en Finn in de trailer, en kijken met pijn in ons hart toe hoe Rey wordt gemarteld door Supreme Leader Snoke.

We kunnen natuurlijk nog veel meer zeggen, maar je kan het toch het beste zelf bekijken. De nieuwe film komt uit op 13 december en de kaartverkoop is ook al gestart!

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.