Nieuwste Apple AirPods krijgen onder andere noise cancelling

Nu aan het lezen

Nieuwste Apple AirPods krijgen onder andere noise cancelling

Nieuwste Apple AirPods krijgen onder andere noise cancelling

De Apple AirPods beginnen steeds meer het straatbeeld over te nemen. Hoewel het in het begin misschien vooral als gek gezien werd dat je met twee stokjes uit je oor aan het hardlopen was, begint dat nu zelfs normaal te worden. En dus is het tijd voor een tweede versie van de AirPods, moet Apple gedacht hebben.

Deze versie zal wel een stukje duurder worden, maar er gaan geruchten dat deze nieuwe AirPods dan ook een aantal handige functies hebben.

Draadloos laden

Zo zou de batterijduur een stuk beter moeten zijn en zal het mogelijk worden om de oordopjes draadloos op te laden. Dat werkt, net als de iPhone, op basis van een Qi-standaard. Dat betekent dat je met het doosje van de AirPods ook je iPhone zou kunnen opladen. Het zal waarschijnlijk onmogelijk zijn om je telefoon volledig op te laden, maar kan voor net dat beetje extra zorgen.

Daarnaast zullen de AirPods ook zorgen voor noise cancelling. Wat betekent dat jij voortaan niet meer gestoord zult worden door achtergrondgeluiden als je muziek aan het luisteren bent. Ook handig wanneer je een belangrijk telefoontje hebt natuurlijk.

De tweede versie van de Apple AirPods zullen ook spatwaterdicht worden, wat ervoor zorgt dat je ze ook in de regen kunt gebruiken.

Hartslag meten

Tot slot zullen deze nieuwste oordopjes waarschijnlijk ook je hartslag kunnen meten. Op die manier wil Apple het ‘gezondheidsaanbod’ uitbreiden. Nu kan je hartslag alleen via de Apple Watch gemeten worden.

De AirPods zullen in 2019 in de winkels liggen.

Avalon (26) schrijft over ontwikkelingen - die van zichzelf en van de wereld. Deelt haar (persoonlijke) avonturen maar al te graag.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.