Nieuwste trailer van Avengers: Endgame laat eindelijk Thanos zien - Vance

Nu aan het lezen

Nieuwste trailer van Avengers: Endgame laat eindelijk Thanos zien

Nieuwste trailer van Avengers: Endgame laat eindelijk Thanos zien

Het duurt niet lang meer voordat we de Avengers: Endgame gewoon in de bioscoop kunnen zien. Toch worden we vlak voordat dit kan nog even vermaakt met een geheel nieuwe trailer mét Thanos. Marvel Studios heeft flink zijn best gedaan voor het 22e en daarmee afrondende deel in de Infinity Saga van het Marvel Cinematic Universe.

In deze trailer zien we dat Tony Stark terug op aarde is, dus hij heeft het ongeluk met het schip overleefd. In de trailer vangen we ook eindelijk een glimp van Thanos. Hij zit op de grond bij een indrukwekkend zwaard. Wat dit precies betekent, blijft nog onduidelijk.

Laatste weken

Co-regisseur Anthony Russo verklapt dat de speelduur zo’n drie uur zal zijn. Verder vertelt hij dat ze bezig zijn met de afrondingen van de film, zoals het uitvoeren van een volledige geluidsmix voor de film. Ook de visuele effecten worden afgerond.

Vanaf 26 april is de film in de bioscopen te zien. Benieuwd geworden naar die derde, en laatste, trailer van Avengers: Endgame? Bekijk hem hier:

Avalon (27) schrijft over ontwikkelingen - die van zichzelf en van de wereld. Deelt haar (persoonlijke) avonturen maar al te graag.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.