Bekijk de officiële trailer van Marvel's Iron Fist! - Vance

Nu aan het lezen

Bekijk de officiële trailer van Marvel’s Iron Fist!

Bekijk de officiële trailer van Marvel’s Iron Fist!

De eerste beelden van de nieuwe Marvel-serie Iron Fist, zowel bewegend als stilstaand, konden we al eerder bekijken. Maar, nu is ook de officiële Netflix-trailer gelanceerd van de comicboekenreeks met kungfu held Danny Rand (Finn Jones). Inclusief zijn verwoestende vuist.

In de trailer wordt je voorgesteld aan Danny Rand, die na vijftien jaar ineens weer opduikt in New York, met als doel: zijn familiebedrijf weer terug in handen krijgen. Dit gaat niet zomaar – of course – waardoor zijn kungfu kunsten en de ‘Iron Fist’ om de hoek komen kijken. Rand vecht tegen oude vijanden en criminele en corrupte krachten in zijn stad.

Laatste Defender

Iron Fist is de laatste toevoeging in de reeks van de vier live-action dramaseries. Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage zijn al te zien op Netflix. Iron Fist is de vierde en laatste Defender en zal, zoals je al kan raden, terugkomen in de serie The Defenders.


Vanaf 17 maart worden alle 13 afleveringen van Marvel’s Iron Fist wereldwijd beschikbaar. Voor nu: geniet van deze volledige twee minuten durende trailer.

Carmen is 20 jaar, vierdejaars studente Journalistiek en woont in Amsterdam. Ze leest en schrijft graag over inspirerende mensen, emigreert het liefst naar een warm land en drinkt de hele dag thee.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.