Ontmoet Darth Vader en Lotte Verbeek tijdens Dutch Comic Con 2017 [winactie!] - Vance

Nu aan het lezen

Ontmoet Darth Vader en Lotte Verbeek tijdens Dutch Comic Con 2017 [winactie!]

Ontmoet Darth Vader en Lotte Verbeek tijdens Dutch Comic Con 2017 [winactie!]

Heb jij ook altijd de mensen achter je favoriete personages willen ontmoeten? Elk jaar stroomt de Jaarbeurs in Utrecht vol met hordes cosplayers en special guests tijdens de Dutch Comic Con. Ook dit jaar leeft menig comic, game en film fan zich uit op 18 en 19 november tijdens DCC 2017. Maar wat maakt Dutch Comic Con zo bijzonder?

Tijdens Dutch Comic Con krijg je de unieke kans om beroemdheden in real life te ontmoeten, workshops en lezingen bij te wonen en jezelf te zijn. Het evenement biedt bezoekers namelijk de mogelijkheid om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven. Zij uiten hun fantasie en creativiteit in de meest uitbundige kostuums en krijgen hier de kans om zichzelf te zijn, zonder vooroordelen.

Van Darth Vader tot Sombra

Op Dutch Comic Con kijk je de hele dag je ogen uit bij de creatieve uitspattingen van popculture-liefhebbers. Maar hier blijft het niet bij. Dit jaar komt namelijk acteur Spencer Wilding langs. Zijn naam zegt je misschien niet veel, maar wel als je hoort welk personage hij speelt. Hij is namelijk vooral bekend om zijn intimiderende rol als Darth Vader in Rogue One: A Star Wars Story. In deze film zat hij in het bekende pak van de Dark Lord en verzorgde James Earl Jones de duistere stem.

Ook de échte game fans kunnen hun geluk niet op tijdens DCC dit jaar. Carolina Ravassa komt namelijk overgevolgen uit Colombia. Zij staat vooral bekend als de stem van het personage Sombra in Blizzard’s Overwatch. Hiernaast speelt zij een rol in Grand Theft Auto V en werkte zij aan de film Step Up 3-D.

Tijdens Dutch Comic Con krijg jij de unieke kans om bovengenoemde acteurs te onmoeten, maar er is meer. Ook sterren als Lotte Verbeek (A Fault in Our Stars) en Keegan Connor Tracy (de Blue Fairy uit Once Upon A Time) zullen het DCC podium betreden voor al je prangende vragen en weetjes. Hiernaast kan je zelfs een handtekening van de wereldberoemde sterren scoren.

Winactie!

Bij de vorige editie trok het evenement maar liefst 32,000 mensen en jij kunt daar nu één van zijn! Wij mogen namelijk twee kaartjes voor Dutch Comic Con weggeven. Wil jij weten hoe je kans maakt? Like dan onze Facebook pagina en wie weet ga jij samen met een vriend(in) naar dit fantastische evenement!

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.